[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Консултирането чрез използване на аудио-визуална връзка посредством Skype става все по-популярно през последните години. Реално то предоставя същите възможности за помощ, както и личната консултация. Разговорът по Skype дава и някои съществени предимства:

 • Възможност за консултиране на лица, които живеят извън България или в много отдалечени райони на страната

 • Възможност за получаване на консултативна помощ на майчиния език забългарите, живеещи в чужбина. Стойността на онлайн консултацията с мен е значително по-ниска в сравнение с цената на психотерапевтичната помощ в която и да е друга европейска страна.

 • Възможност да се осъществи конферентна двойкова сесия при партньори, които не живеят заедно и се намират в отдалечени населени места. 

 • Възможност, да се запази анонимността, като се използва единствено аудио връзка.

 • Възможност консултацията да се осъществи в работно време, при хора, които са целодневно професионално ангажирани и не могат да напускат работното си място 

 • Възможност за получаване на консултативна помощ без да се напуска дома при хора, които са непрекъснато ангажирани с малки деца или близки, както и за хора, които са трудно подвижни.

 • Възможност да се спестят транспортни разходи, време и неудобства около паркирането, дори и човек да има възможност за лична консултация.

Онлайн консултирането може да се осъществи и на английски или руски език

Изброените предимства правят онлайн консултирането все по-предпочитана форма на психотерапевтична и консултативна работа навсякъде по света. В същото време този вид помощ има и някои ограничения. Не винаги терапевтът може да добие най-пълно усещане за състоянието на клиента, а при необходимост няма как да се изпишат медикаменти. Тези неудобства обаче не са непреодолими и могат да бъдат компенсирани по различни начини.

Реалната практика показва, че личното консултиране и онлайн консултирането могат добре да се съчетават. Възможно е първата среща да е „на живо“, а проследяването на терапевтичните резултати да става чрез консултации онлайн, както и обратно. Първоначално може да се информирате за възможностите за справяне с проблема чрез онлайн консултация, а след това (при необходимост) да има и лична среща.

Как може да осъществите онлайн консултацията с мен?

Първата стъпка е да се направи заявка за онлайн консултация чрез телефонно обаждане на телефон 0888-92-43-69 или електронно писмо, изпратено на адрес: bostandjiev@bfu.bg

Или Онлайн:

 https://superdoc.bg/lekar/rumen-bostandzhiev-dm

  https://www.healee.com/bg/117224

При съгласуван и уточнен час за електронната консултация, първоначално трябва да се изпрати покана за включване в Скайп на моя Скайп адрес: roumen.bostandjev 

Цената от 80 лв. за онлайн консултацията следва да се заплати предварително като използвате някоя от следните възможности:

 • Заплащане в офис на Еконт Експрес (Паричен предов), Easypay

 • Банков превод по сметка в Първа инвестиционна банка:

  ДСК:
  IBAN: BGN BG19STSA93000003389510
  BIC: STSABGSF

  или по Easypay и Еконт 

 • Пощенски запис на адрес:

  София 1680, бул. Дойран №9, вх. Б. за Румен Тодоров Бостанджиев.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]