Мъжът между 20 и 30 години

През този период повечето мъже вече са имали първите си сексуални контакти и активно се стремят към изграждане на по-трайни и хармонични отношения със своите партньорки. Изследванията, които са правени в тази област, установяват няколко характерни сценария, по които е възможно да се подреди личния живот на един млад мъж на прага на зрелостта. Учените наричат тези модели на интимни отношения „партньорски статуси“.
Първият партньорски статус бихме могли да наречем „Мамин Кольо“ .
Този модел е присъщ на неуверени и срамежливи младежи, които са се вкопчили в своите майки и не смеят да ги обидят с проява на интерес към друга жена. Често майките на такива момчета са самотни майки, смисълът на чийто живот е благополучието на сина им. Подобен тандем трудно може да бъде разбит и за неговото увековечаване се изнамират най-невероятни причини. Ако все пак някой „Мамин Кольо“ срещне партньорка готова да го измъкне от орбитата на майка му, за преодоляване на нейното притегляне може да се наложи зареждане с по-мощно гориво, каквото е „Тайната на мъжкото удоволствие“. То е чудесно средство за стимулиране на сексуалното желание и ерекцията, поставени на изпитанието от тревогата, която предизвиква откъсването от майката.
Друг характерен партньорски статус в ранната младост е този, който условно може да наречем „Дон Жуан“. Младите мъже, които го избират, обикновено успяват да се откъснат от родителското семейство, като много често дори имат самостоятелна работа и дори собствено жилище. Характерното за тях е нежеланието да се обвързват в сериозни интимни отношения. Причините за това може да са най-разнообразни – от желание да се отложат отговорностите на семейния живот и родителството, до прекомерно фиксиране в професионалната кариера и постигането на определен материален и социален статус. Не е за подценяване и ориентацията към консумативни житейски ценности, която е характерна за голяма част от днешните сингъли.
Наред с някои предимства, с които се гордеят любителите на „спортния секс“, този жанр крие и своите рискове. При постоянната смяна на партньорките мъжът трябва винаги да е в блестяща форма и да действа „като за последно“. В същото време, липсата на достатъчно познаване между партньорите и вероятността от разминаване в стиловете на еротично общуване постоянно създава опасност от разочарования и издънки. Затова и при тази категория мъже също бихме препоръчали „Тайната на мъжкото удоволствие“, тъй като редовният прием на продукта не само осигурява перфектна сексуална изява, но и съдейства за поддържане на безупречна физическа форма и отличен тонус.
Третата категория партньорски статуси включва романтично влюбените двойки, които обаче нямат възможност да живеят заедно и често са дори разделени в различни градове. Невъзможността за поддържане на редовни интимни контакти е предпоставка не винаги сексуалните изяви на мъжа да са на ниво. Както в спорта, така и в секса, върховата форма изисква редовни тренировки. Независимо от горещите страсти, ограничените лични контакти често създават тревожно очакване на всяка следваща среща, особено ако при последната не всичко е било наред. Освен това, нивото на сексуална стимулация при мъже в такива връзки е по-ниско, което определя и сравнително по-ниски нива на тестостерона. Отново основания и възможности продуктът „Тайната на мъжкото удоволствие“ да влезе в смислена употреба.
Най-облагодетелствани във възрастта, която разглеждаме, са мъжете, които не само са изградили пълноценна и здрава интимна връзка, но и са успели да се отделят от своите родители. Характерно за тези двойки е семейното съжителство в самостоятелно жилище, като наличието или отсъствието на брак се оказва все по-маловажно. При тези условия партньорите имат най-добрата възможност да се опознаят и да съгласуват своите житейски планове и ежедневно битие. Наред с това обаче, след преминаване на романтичното идеализиране, неизбежно се влиза в етапа „борба за власт и контрол“. Не при всички двойки търсенето на решения с консенсус в конфликтните ситуации е водещата стратегия. Ако някой от двамата (или и двамата) са обсебени от идеята, че благополучието им е осигурено единствено ако успеят да подчинят и контролират другия, превръщайки го в онова, което те са решили да направят от него, борбата може и да загрубее. При тежки партньорски конфликти, особено когато се е натрупала значителна омраза и негативизъм между двамата, „Тайната на мъжкото удоволствие“ трудно може да помогне. Парадоксално обаче, някои двойки откриват еротичното си привличане именно след като са вентилирали натрупаното напрежение чрез поредния скандал. Това е възможно ако независимо от високите децибели и вложена енергия на конфликта, партньорите щадят своето достойнство и запазват уважението по между си. При тези условия и нашия продукт има какво да добави, особено ако воюващите страни са прекратили за по-дълго време интимните си отношения след поредната свада.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *