I agree with Terms and Conditions and I've read
and agree Privacy Policy.

Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

НАРУШЕНАТА ЕРЕКЦИЯ И КАК ДА Я ПРЕОДОЛЕЕМ

2 години ago · · 0 comments

НАРУШЕНАТА ЕРЕКЦИЯ И КАК ДА Я ПРЕОДОЛЕЕМ

Диагнозата  „ЕРЕКТИЛНА ДИСФУНКЦИЯ“ плаши всеки, но първият въпрос, който си струва да изясним , когато става дума за затруднена ерекция е:

  Еректилна дисфункция или засечка ?

Ерекцията е психо-физиологичен феномен, който предполага еротични преживявания и сексуална стимулация. Най-честата причина за затруднената или губещата се ерекция не е наличието на заболявания в организма, а присъствието на тревожно самонаблюдение и очакването на „провал“

Как да различим засечката от болестното нарушение на ерекцията (еректилна дисфункция)?

Когато се появят проблеми с ерекцията, вместо да търсим подвеждащи обяснения в интернет или директно да хукнем към лекарски кабинети, клинични лаборатории и аптеки, струва си най-напред сами да потърсим отговор на следните въпроси:

 1. „Не става“ или „пада“?
  Ако получаваме ерекция, но тя се губи при опит за контакт или по време на сношението, единствената причина за това е появата на тревога.
 2. Възможна ли е сутрешна или нощна ерекция?
  Всеки здрав мъж по време на сън получава ерекция, която не винаги забелязва Ако поне веднъж в седмицата виждаме еректиралия си член при събуждане, това е сигурен знак, че нямаме еректилна дисфункция.
 3. Възможна ли е ерекция при самозадоволяване?
  Ако получаваме добра ерекция при самозадоволяване, когато не сме обременени от тревожно самонаблюдение – това е сигурен знак за отсъствието на каквато и да е болест, която пречи на ерекцията.
 4. Възможни ли са отделни успешни контакти?
  Дори и единични успешни контакти с една и съща или с различни партньорки, ясно показват, че хардуерът е изправен и проблемът е в софтуера – тревожното самонаблюдение.
 5. Възможна ли е ерекция при алтернативни сексуални стимулации?
  Ако ерекцията е възможна при различни сексуални стимулации,изключващи сношението, ние разполагаме със следващото доказателство, че ерекцията е блокирана от „изпитната треска“, а не от болест.

Наясно сме, че проблемът „е в главата“, но какво да правим когато членът не ни слуша?

Осуетеното сношение поради липсваща, недостатъчна или нестабилна ерекция е неприятно и стресиращо събитие както за мъжа, така и за жената. Много лесно обаче, случайната засечка може да се превърне в поредица от неуспешни контакти, ако не отчитаме следното:

 1. Интимният контакт не е само сношение
  За повечето двойки най-важният елемент в интимното общуване е споделената обич, ласка, нежност и еротично удоволствие. Всички те са постижими по много други начини, освен сношението. Затова отсъствието на ерекция не бива да води до прекъсване на интимното общуване, а продължаващите ласки много често възстановяват несигурната ерекция и правят желаното сношение възможно.
 2. Да не превръщаме мухата в слон
  Всякакви упреци и подозрения от страна на партньорката за това, че отсъствието на ерекция означава отсъствие на обич и сексуално привличане, само засилват тревогата и затягат примката, която блокира ерекцията. Понякога е достатъчно малко повече разбиране и такт за да се възстанови усещането за сигурност в интимния контакт, а с него и добрата ерекция.

Кога следва да потърсим сексологична помощ?

Ако въпреки усилията, тревогата трайно парализира еротичното общуване, най-добре е веднага да се потърси професионална помощ. Този избор спестява много излишни главоболия и прахосани средства за ненужни изследвания и съмнителни хапчета.

Консултацията с мен ще Ви даде възможност:

 1. Да изясните конкретните причини за нарушената ерекция, свързани не само с емоционалното Ви състояние и усложнените взаимоотношения, но и с наличието на специфични медицински проблеми, които налагат допълнителни изследвания.
 2. Да получите необходимата ефективна и безопасна медикаментозна подкрепа за справяне с проблема, но заедно с това и насоки как съвместно с Вашата партньорка да преодолеете тревогата, която осуетяват пълноценното еротично преживяване.

 

Ако не живеете в България или вашето населено място е далеч от София и Бургас, където са консултативните ми кабинети, Вие може да разчитате и на онлайн консултация, при условията описани в моя сайт  www.bostandjiev.net

За повече информация и записване за консултации

може да се свържете с мен на телефон: 0888-92-43-69

Tags: , Categories: Блог, Публикации

superuser

superuser

Vivamus ullamcorper pretium ipsum, id molestie elit dapibus vitae. Vestibulum ut odio id sem ultrices convallis vel id diam.

Вашият коментар